Workshops

Uitdelen en doorgeven; leren van een Hartenspreker

Leren van een Hartenspreker

Na meer dan 10 jaar trouwambtenaar en spreker bij uitvaarten zijn, kreeg ik steeds vaker de vraag om deze opgedane kennis breder te delen.

Dit heb ik onder andere gedaan tijdens diverse (landelijke) symposia voor trouwambtenaren, maar daarnaast ook met eigen kleinschalige workshops op intieme locaties. Door kleine groepen onder mijn hoede te nemen, kan ik waarborgen dat het persoonlijk en intiem is en daarnaast alle tijd nemen om uitgebreid te delen. Een onderwerp als ‘trouwen onder bijzondere omstandigheden’ is inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn oeuvre. Dat vind ik mooi, want er is veel vraag naar de kennis die ik daaromtrent bezit.

Daarnaast is het ook mogelijk om dieper in te gaan op ‘hoe word ik een uitvaartspreker’ en kan ik ook meer workshops ‘op maat’ organiseren. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik duik graag met jou de diepte in.

Uitdelen en doorgeven

Omdat liefde voor altijd blijft, voorbij grenzen en uit de tijd sprak ik met liefde en gevoel ook tijdens afscheid.

Afscheid met Gevoel was er op de momenten dat de tijd stil leek te staan, maar het leven door moest gaan.

Ook daar was ik er om handen en voeten te geven aan wat men voelt; om met woorden te vangen wat voor altijd een plek verdient.

Delen en teruggeven

In mijn workshops geef ik woorden en handvatten aan alles dat ik mocht leren omtrent missen en hoe je dat een plek geven kunt; in het leven, de liefde en tijdens afscheid. Ik hou van delen; het maakt lichter en zorgt dat je beter kunt dragen.

Mijn ervaring maakt dat ik deze kennis kan doorgeven, kom jij ‘m ophalen?

Bianca

“Lieve Bianca, jouw kennisvoordracht ‘Tissues en issues’ raakte mij (en vele anderen) echt in het hart!”

Workshops

Tissues & Issues

Van hemels tot hemel