Van hemels tot hemel

Workshop

“Doe jij ook uitvaarten?”

Dit werd me dikwijls gevraagd. Het is een logische vraag, want ook daar draag je als spreker een groots verhaal. Maar hoe wordt een liefdesspreker een levensspreker….

"Dank voor je lichtvoetigheid"

“Dankjewel voor je gastvrijheid, je kennis, je humor, je lichtvoetigheid en je aandacht voor ons allen. Je kunt alles, lijkt het wel”

Wij, als trouwambtenaren, weten als geen ander hoe we de liefde vorm kunnen geven.

We weten te raken, de liefde te vangen en te verbinden op een onvergetelijke manier.

Is spreken tijdens een afscheid dan hetzelfde? Nee, zeker niet!

Zijn er verschillen? Absoluut!

Herken jij dit?

"Je deelt met heel je hart"

“Je bent een geweldig mooi, lief mens. Je deelt met heel je hart. Dank, dank, dank!”

Tijdens deze training ...

Deel ik alles wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren. En eerlijk is eerlijk als ík deze informatie had geweten aan het begin van mijn carrière had me dat heel wat tranen en slapeloze nachten gescheeld…

Vanuit liefde, groeiende behoefte en grote vraag ben ik inmiddels klaar om dit met jou te delen!
Sinds 2013 ben ik, naast zelfstandig trouwambtenaar, werkzaam als uitvaartspreekster geweest. Inmiddels richt ik mij volledig op het doorgeven van mijn opgedane kennis en dat doe ik met heel mijn hart.

Want ook tijdens mijn cursusdagen blijf ik Hartenspreker; ik luister naar verhalen, verbind genodigden, verwoord de liefde, verweef afscheid met troost en geef rust wanneer alles op zijn kop lijkt te staan.

Voel jij in je hart dat je klaar bent voor deze stap en wil je meer informatie over “van Hemels tot Hemel” neem dan contact met mij op.

Meld je aan voor 'Van Hemel tot Hemels'

Meld je hieronder aan voor deze workshop op de beschikbare data.

"Vertrouwen en durf"

“Je reikt handvatten en kennis aan, maar vooral vertrouwen en durf. Dat is zo waardevol dat het onbetaalbaar wordt en is.”