Referenties

Lieve woorden

Wat schrijf ik graag lieve woorden.

Over een ander, over gevoelens, over situaties en over verbinden.

En wat word ik stil als de woorden van anderen mij vinden. Op mijn kantoor staan drie koffers om voor altijd mee te dragen, koffers vol kaarten, aandenkens en attenties van bruidsparen.

Jullie mogen er met liefde eventjes in komen reizen om te zien hoe zij onze reis hebben ervaren. En mocht je niet in de buurt zijn van mijn verlichtende bagage, lees hier dan een greep uit wat ze uitdragen.

Bart & Céline

Fotograaf: Liselot Kamphuis

“We hadden geen betere keus kunnen maken dan jou”

“Het eerste gesprek voelde meteen heel vertrouwd en ook hier thuis wist je al de gevoelige snaar te raken. Je gaf ons beide waardevol advies, waarvoor dankjewel. Dankjewel voor alles, als er meer mensen zoals jou waren, was de wereld een stukje liever en mooier!”

“Het was echt fantastisch!"

” Je hebt alles zo mooi verwoord met zoveel passie en humor. De foto’s zeggen geniet hoe super je de kinderen bij dit speciale moment hebt betrokken. De voorbereiding, het knutselen en de knuffeltjes die ze van je kregen, zo lief en leuk! Bedankt!”

Fotograaf: Stephanie Langezaal

Emiel & Bianca

Frits & Astrid

Fotograaf: Denise Leuveld

“Zo blij dat jij onze dag compleet hebt gemaakt!”

“Wij willen jou ontzettend bedanken”

“Voor jouw belangrijke bijdrage aan onze speciale dag. De ceremonie was perfect en wat heb je ons liefdesverhaal mooi verteld. Je hebt voor veel tranen (van geluk) en humor gezorgd met jouw woorden. En dit zullen we nooit meer vergeten. Als we nog wat mooie foto’s hebben met jou dan sturen we die nog naar je door. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.”

Fotograaf: Laura Oonk

Jordy & Carmen

Leonie & Chris

Fotograaf: isifotografie

“Een jaar geleden”

“Deze week is het een jaar geleden dat je ons hebt getrouwd. We kijken met zoveel liefde en blijdschap terug aan die dag! Met een lach (mede mogelijk gemaakt door de NEE-hoorn) en een traan heb jij iedereen weten te raken. Nogmaals ontzettend bedankt voor je mooie woorden op onze trouwdag.”

“Wat een mooie ceremonie vol liefde”

“Het was perfect, we hebben heel wat loevende reacties over je gehad. Hoe mooi en lief je sprak, maar ook hoe persoonlijk je hebt gemaakt. Je hebt iedereen goed geraakt haha!”

Fotograaf: Laura Nikkels

Tim & Patricia

Ron & Lieke

Fotograaf: isifotografie

“Een prachtige ceremonie”

“Deze week is het een jaar geleden dat je ons hebt getrouwd. We kijken met zoveel liefde en blijdschap terug aan die dag! Ruim voor de tijd neemt ze regelmatig contact op om elkaar te leren kennen. Ze is een avond komen eten en we hebben onze levens met haar kunnen delen. Lekker ongedwongen en vertrouwd.

De ceremonie maakt ze persoonlijk en liefdevol. Ze denkt aan een ieder die aanwezig is en zet dierbaren in het zonnetje. Al met al hebben we mede dankzij haar een fantastische dag gehad. Een absolute aanrader als trouwambtenaar!!

“Enorm bedankt voor de prachtige ceremonie!”

“Wat heb je alle woorden met zorg en liefde uitgekozen, heel bijzonder! We zouden niks anders willen, dan hoe het was.”

Fotograaf: Remco Homan

Jeffrey & Manon

Niels & Carlijn

Fotograaf: Marieke Dijkhof

“Het was een prachtige dag”

“Het was een prachtige dag die alle verwachtingen heeft overtroffen. Je prachtige woorden die zorgden voor veel lachen en hier en daar een traan (ah, ook wel van het lachen). Zo blij met onze prachtige ceremonie!”

“Duizendmaal dank!”

“De allerliefste en beste Bianca met gevoel heeft onze ceremonie zo prachtig, persoonlijk en speciaal gemaakt.”

Fotograaf: Stance Photography

Matthijs & Denise

Bas & Nathalie

Fotograaf: Isifotografie

“Je woorden raakten ons diep”

“Het was prachtig en alle woorden die je gesproken hebt, raakten ons diep! Het was prachtig en alle woorden die je gesproken hebt, raakten ons diep!Het was een droom ceremonie met de leukste BABS die er is! Wat een heerlijk mens ben je. Nogmaals super bedankt voor deze bijzondere dag.”

“Dank voor je mooie woorden”

“Wij willen jou ontzettend bedanken voor jouw mooie woorden tijdens onze ceremonie. Je hebt ons verhaal op een prachtige manier verteld. Er was ruimte voor een lach en een traan. Dankzij jou hebben niet alleen wij, maar ook onze gasten ontzettend genoten. We hebben je bij onze familie en vrienden geïntroduceerd als onze favoriete tante en iedereen begreep waarom. Je gaf ons in alles een heel fijn gevoel en wij zijn heel blij dat jij onderdeel was van onze perfecte dag! Wij zullen jou nooit meer vergeten.”

Fotograaf: Sjoukje Fotografie

Jeroen & Milou

Kevin & Jitteke

Fotograaf: Serge Smulders

“Bianca is een top Babs”

“Die met jouw verhaal meeleeft en dat perfect weet samen te vatten in een prachtige ceremonietekstZe staat altijd voor je klaar en neemt zelfs op wanneer je haar op zaterdagochtend om 6:15 opbelt. Bianca heeft een schat aan ervaring met het sluiten van huwelijken en dat spat ervan af, wat ons ook heeft geholpen in de vele vragen die we op haar hebben afgevuurd. Los van haar professionele kwaliteiten, is Bianca een super lieve vrouw die altijd in is voor een praatje of grapje. Wij kunnen niet anders dan anderen aanraden om met Bianca in gesprek te gaan!”

“Tijdens onze huwelijksreis hebben we samen die o zo mooie ceremonie terug gelezen”

“En wat is dat genieten. Weer helemaal terug in het moment waarop wij man en vrouw werden. Beide weer een traantje gelaten maar vooral hardop gelachen. Nogmaals onzin bedankt voor jouw vertalen van ons verhaal. Het is perfect!”

Fotograaf: Merlin Mulder

Robin & Dianne

Paul & Eline

Fotograaf: Denise Leuveld

“Alles verliep zoals gehoopt en nog beter!”

“We hebben heel veel complimenten ontvangen over hoe jij het hebt gedaan! Het was geweldig!”

“Dankjewel voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke dag!”

“Wat hebben wij genoten van jouw prachtige verhaal. Super gedaan!”

Fotograaf: Stefan Schipper

Johan & Monique

Gijs & Daniëlle

Fotograaf: Jola Mulder

“Wat hebben wij en onze gasten genoten van de ceremonie!”

“Het was geweldig! Bedankt voor de mooie en lieve woorden die je over ons hebt geschreven! Mede door jou was onze dag zoals we wilden!! Top!”

“Nogmaals ontzettend bedankt voor het nog bijzonderder maken van onze bruiloft!”

“We vonden het verhaal echt fantastisch! Ondanks dat het veel emoties opriep. De tekst over mijn ouders was ook zo mooi.”

Fotograaf: Karin Keesmaat

Randy & Rianne